Discussion Forum
Login / User Profile
|
Register
|
Del nesuprantamo elgesio!
Quote from Deleted user on 2018-05-01, 13:50Ateinu labai retai cia pazaisti i Omono serva,bet ir tai negalima ramiai pazaisti nes vaikis kazkoks nesubrendes issidirbineja is kitu zaideju. Juo nick L.T.
Kiek matau jis cia paremes serva,suprantu kad turi admina ir teises savo,bet visu pirma reikia ismokti elgtis pagal taisykles! Biski subresk ant mastymo zmogau,nes ir busi visa gyvenima toks atsilupes (atsiprasant)! Kaip sakiau zaidziu kartais,bet ne pirma karta kai mane slayina is oro ir ne tik mane o kas nepatinka ir jei paklausi ka cia darai,kam slay uz nieka? Tai atsako: Shut up. Zaibys sneketis su tokiu zmogumi ir adminu tuo labiau. Daro ka nori ir net nepaaiskina vaikis. O galiausiai jauciu,kad nepatinku ar kad daugiau fragu uz ji turiu,sugalvojo bana isvis israsyti.Prikabinu demo. Tikiuosi unban! Ir labai tikiuosi,kad pagrindiniai adminai atkreitu demesi i sito veikejo daromas nesamones ir padarytu isvadas!
https://www109.zippyshare.com/v/hsotcmvG/file.html
Ateinu labai retai cia pazaisti i Omono serva,bet ir tai negalima ramiai pazaisti nes vaikis kazkoks nesubrendes issidirbineja is kitu zaideju. Juo nick L.T.
Kiek matau jis cia paremes serva,suprantu kad turi admina ir teises savo,bet visu pirma reikia ismokti elgtis pagal taisykles! Biski subresk ant mastymo zmogau,nes ir busi visa gyvenima toks atsilupes (atsiprasant)! Kaip sakiau zaidziu kartais,bet ne pirma karta kai mane slayina is oro ir ne tik mane o kas nepatinka ir jei paklausi ka cia darai,kam slay uz nieka? Tai atsako: Shut up. Zaibys sneketis su tokiu zmogumi ir adminu tuo labiau. Daro ka nori ir net nepaaiskina vaikis. O galiausiai jauciu,kad nepatinku ar kad daugiau fragu uz ji turiu,sugalvojo bana isvis israsyti.
Prikabinu demo. Tikiuosi unban! Ir labai tikiuosi,kad pagrindiniai adminai atkreitu demesi i sito veikejo daromas nesamones ir padarytu isvadas!
Quote from Deleted user on 2018-05-07, 20:17Bardakas cia sitam serve sedi neuzauga prie kompo ir banina visus. gerai isbanins eisim kazkur kitur 😀 neliks kam zaist 😀
Bardakas cia sitam serve sedi neuzauga prie kompo ir banina visus. gerai isbanins eisim kazkur kitur 😀 neliks kam zaist 😀
Quote from Deleted user on 2018-05-09, 15:52Paziurekit i jo roza :DD Supistas musliminis distrofikas. Kurva kurva perlauzciau toki gaidi per puse. Ispiso visus normalius zaidejus duhas is serverio. Ciuju ALAUS likimas laukia
Paziurekit i jo roza :DD Supistas musliminis distrofikas. Kurva kurva perlauzciau toki gaidi per puse. Ispiso visus normalius zaidejus duhas is serverio. Ciuju ALAUS likimas laukia
Quote from Deleted user on 2018-05-09, 16:03statau deze alaus tam, kas isrurins sita pabegeli is serverio 😀 😀
statau deze alaus tam, kas isrurins sita pabegeli is serverio 😀 😀
Quote from Deleted user on 2018-05-09, 19:33Pridėsiu ir aš dėžę! Tokio idioto dar nematęs...
Pridėsiu ir aš dėžę! Tokio idioto dar nematęs...