Форум
Login / User Profile
|
Register
|
quNNcy gets some rest
Quote from Deleted user on 2016-09-29, 20:14Nezinau kas jis cia per vienas,remejas ar vienas is pgr adminu,bet tokio zioplio senai bemates,atejas provokuoja admina wnd kad ji izeistu ir turetu proga uzbanit,man pasakius "ai cia sitas" kick,pasijungiu,kick,pasiunciau kick,taigi gal jis ne lietuvis tai pasiuliau nuleisti garo su ranka galbut atsipeikes kiek (angliskai) ir sege bana uz keismazodzius permament... servas geras bet tokius priedurnius kurie mano jog turedami admino teises gali daryt ka nori reikia vyti kuo toliau,jei adminas tai nereiskia kad gali sikti ant zmoniu,tam kartui tiek... demo imesiu bet kazi ar verta nes jis trumputis,del sito "kieteko" kicku...
http://www117.zippyshare.com/v/2YN3586c/file.html
Nezinau kas jis cia per vienas,remejas ar vienas is pgr adminu,bet tokio zioplio senai bemates,atejas provokuoja admina wnd kad ji izeistu ir turetu proga uzbanit,man pasakius "ai cia sitas" kick,pasijungiu,kick,pasiunciau kick,taigi gal jis ne lietuvis tai pasiuliau nuleisti garo su ranka galbut atsipeikes kiek (angliskai) ir sege bana uz keismazodzius permament... servas geras bet tokius priedurnius kurie mano jog turedami admino teises gali daryt ka nori reikia vyti kuo toliau,jei adminas tai nereiskia kad gali sikti ant zmoniu,tam kartui tiek... demo imesiu bet kazi ar verta nes jis trumputis,del sito "kieteko" kicku...