Diskusijų Forumas

Prisijungti / Vartotojo Profilis
Atsijungti

Registacija
Pamiršai Slaptažodį?

Forum breadcrumbs - You are here:ForumPagalba: BannedUnReaL demo d2
Please or Register to create posts and topics.

UnReaL demo d2

PreviousPage 2 of 3Next

Well the problem about this admins are noobs and bots and ban better players 😀 its a fact u cant run from it 😀
well we have to wait torti or Zed
the last word is for them
wait for those too 😀
the other admins they dont know even how to open demo :v
as i said wait for Torti and Zed 🙂
or u cant just contact Omonas in his skype 🙂

unreal u are good player man , i all time jock

that u cheat ,i know u are old plyer

, i have anly 1 yers playing this game

i respect u man u are the bast.

i say to active stop ban the good player for no reason

or will be no good plater in the server

and i will hate the game in the server for that

Jei kas vaikas tai tik tu.. jei toks skillas didvyris esi kur loses? koks irc nick? pats kogero vaikas dar.. matau kad nebotas bet wh pajunkt meksti ypac rytais kai nera adminu ne viena karta ziurejau kitu nick pasijunges.. kiekvienas gudrutis naglas wh junginet bega didvyris tiesiai per map niekur neziuri tk enemy tupi koks apsisikes kampe iskart nusitaikes lendi jau ka ten besneket su tavim paziurekit demo kokias nesamones dar nuo pat pirmo roundo.. tokiu masofkiu skillu mates ne viena ir ne du.. paziurek per steam kiek metu losiu jau paskui rasinek nesamones apie mane vaikas.. sako apie fraginima dar jis kazka sedi visad laiminciam teame losia rytais su botais visokiais kad tik i top15 papultu o dar man raso tokias nesamones..

neberasinek cia tu savo levu atmazkiu.botas esi ir viskas tuom pasakyta.klounas tu isviso kaip ismastai dar taip parasyti,jai koks nors botas su mano nick losia ir pisa i minusa tai man px. bet kai ateinu as palosti ir man visokie urodai kaip tu banina nes nieko nesugeba padaryti ir poto numeta leva atmaza ant wh..tai as dejau skersa,supranti as atzaides ta zaidima virs 5000valandu.. ir jau senei pasiekes as ta pro lygi apie kuri tau tik pasvajoti. ispradziu pasidomek medingalvi o poto teik savo ta nuomone,galejai pakopinti mano steam id ir paziureti,juk pats gyriesi cia kad turi steama ...beto jau ss daryta ne 1 ir demo siustu jau neaisku kiek .tau gal imest demo visa PACKA ? gal ismoksi ko nors naudingo. nes tipo grajokas belekoks o mane wh vadina 😀

few demos on how to play cs :DD ENJOY :))

http://www90.zippyshare.com/v/h9ms2Q9d/file.html

WANT MORE . PM ME :))

man rodos kai as cs losiau tu dar snargli nuo veido braukei taip kad galvok ka sneki.. neidomus esi vapse nebederink tu cia savo nesamoniu. susirask kita serva kur su wh lost galesi..

Quote from Act1ve on April 4, 2016, 5:27 pm

man rodos kai as cs losiau tu dar snargli nuo veido braukei taip kad galvok ka sneki.. neidomus esi vapse nebederink tu cia savo nesamoniu. susirask kita serva kur su wh lost galesi..

jai tau rodos tai zegnokis kausiuk.cs nuo 14 metu losiu cs .. jau paciam tuoj 28 🙂 tai skaityk kad puse gyvenimo cs atzaides ir tu man kazkoks nevisprotis savo kledesiu cia neirodinesi. Nemoki zaist tai varyk pasitreniruok su botais ten juos banink uz tai kad jie tave zudys :DDD:DD

ir dar profesoriau ismok skaityt. 1. Administrators are strictly prohibited from banning players without reason.

If player using wh, admin has to make ss (amx_ss nick) and show proof for administration at forum/skype/email (where to download proof that we could check it).

demo yra banas uz wh taip kad viskas pagal taisykles. buk ramus eik pamoku daryt geriau..

dar + admin izeidinejimas kas antram poste gali eit pailset.

PreviousPage 2 of 3Next